Dotari cabinet

Unit stomatologic Sirona

Dotat cu piese cu fibra optica, detartraj, aspiratie chirurgicala pentru lucru in cele mai bune conditii.

Unit stomatologic Stern Weber

Dotat cu piese cu fibra optica, detartraj, aspiratie chirurgicala pentru lucru in cele mai bune conditii.
Unit stomatologic Eurodent

Dotat cu piese cu fibra optica, detartraj, aspiratie chirurgicala pentru lucru in cele mai bune conditii.
Unit stomatologic Chirana

Dotat cu piese cu fibra optica, detartraj, aspiratie chirurgicala pentru lucru in cele mai bune conditii.
Aparatura de radiologie (Sirona Germania)

Pentru siguranta pacientilor nostri noi am achizitionat unitatea de radiologie de la faimoasa firma germane SIRONA. El este un instrument util atat in timpul operatiilor de implantologie avand in permanenta controlul manoperelor efectuate cat si pentru diagnosticul si tratamentul leziunilor odontale si parodontale.
Aparat de sterilizare Melag

Suntem constienti ca sterilizarea este unul dintre cele mai importante aspecte ale tratamentului stomatologic. De aceea am achizitonat aparatura de la liderul mondial in domeniu, firma germana MELAG, care produce aparatura de sterilizare de peste 50 de ani la cele mai inalte standarde de securitate din domeniu (clasa B).
Aparat de sterilizare Tuttnauer

Suntem constienti ca sterilizarea este unul dintre cele mai importante aspecte ale tratamentului stomatologic. De aceea am achizitonat aparatura de la firma germana TUTTNAUER care este de asemenea una dintre cele mai prestigioase firme in domeniu.
Fiziodispenserul (NSK Japonia)

Este un aparat fara de care nu se poate vorbi de implantologie. El are un circuit steril, cu ser fiziologic si reglarea turatiei la piesa de mana pentru a evita supraincalzirea si necrozarea osului. Cu ajutorul acestui aparat se pot prepara lacasurile pentru implante, se pot insera implantele si se pot face diferite manopere chirurgicale cum ar fi rezectiile apicale, sinus liftul etc.


Camera intraorala (Dentaline)

Simtiti ca ceva nu este in regula cu dintii dumneavoastra? Doriti sa vedeti daca v-a aparut vreo carie? Camera intraorala este un dispozitiv sub forma de creion cu ajutorul careia se pot capta si inregistra pe monitor imagini reale color ale dintilor.
Cu ajutorul ei putem face o consultatie completa, pe intelesul dumneavoastra si sa concepem impreuna un plan de tratament adaptat cerintelor si necesitatilor fiecarui pacient in parte.

Prophy jet (NSK Japonia)

Este un aparat care functioneaza pe baza unui amestec de bicarbonate de sodiu cu apa.El este utilizat ca tratament adjuvant detartrajului dentar pentru finisarea si lustruirea dintilor.

Apex locatorul

Permite setarea electronica a lungimii de lucru astfel incat tratamentul de canal sa se faca pana la nivelul dorit. Cunoasterea exacta a lungimii de lucru la care se adauga utilizarea micromotorului endo si a acelor de titan constituie premisele unui tratament endodontic modern, avand certitudinea unei obturatii de canal corecte cu sigilarea perfecta a canalelor radiculare.

Micromotorul de endodontie(VDW GOLD)

Este un aparat care imbina calitatile unui micromotor de endodontie cu cele ale apex locatorului integrat. Micromotorul realizeaza instrumentarea canalelor pe toata lungimea lor cu ajutorul acelor de NiTi care au marele avantaj de a putea intra si pe canale curbe fara riscul de a se bloca sau a se rupe. Aparatul are functie auto-reverse astfel incat in momentul depistarii unui obstacol el inverseaza automat turatia impiedicand blocarea acului pe canal.

Lampa foto (Demetron 2 KERR)

Lampa foto reprezinta un instrument indispensabil practicii stomatologice moderne pentru realizarea unor obturatii estetice. Ea are rolul de a intari (polimeriza) materialul de obturatie astfel incat pacientii nostri pot pleca acasa fara restrictii dupa tratamentul dentar.