Incognito aparatul ortodontic invizibil.


Cum alegem tratamentul ortodontic?

Dupa severitatea cazului ortodontic. Daca dintii dumneavoastra sunt prea incalecati se pot folosi sistemele clasice Damon sau tehnica linguala Incognito.

Daca sunt necesare extractii sau nu. Unele tipuri de aparate (Damon de exemplu) pot sa nu necesite extractii , pe cand la altele sunt necesare.

Ceea ce poate oferi ortodontul. Daca poate oferi tehnica Incognito, Damon etc. Marea majoritate a medicilor folosesc doar bracketuri metalice cu ligaturi, in timp ce altii au competenta sa utilizeze toate sistemele.

Pretul. Unele tratamente ortodontice sunt mai scumpe decat altele.
Necesitatea de a purta alte dispozitive: disjunctoare, barbita si capelina etc.

Timpul de tratament: unele aparate actioneaza mai rapid, iar altele mai incet.

Dictia si aspectul. Pentru unele persoane este foarte importanta fizionomia, pe cand pentru altii acest aspect nu prea conteaza si pot purta orice tip de aparat.

Alergiile. Unii oameni sunt alergici la nichel.

Acestea sunt considerentele care trebuiesc luate in calcul pentru alegerea unui anumit tip de aparat ortodontic. Nu este usor, dar exista solutii potrivite pentru ca fiecare dintre noi sa isi indrepte dintii in modul dorit.

Bracketurile Incognito pot corecta pozitia dintilor cu rezultate pe termen lung. Toate acestea se pot intampla fara ca cineva sa observe. Cum se intampla asta? Foarte simplu. Spre deosebire de bracketurile conventionale care sunt fixate pe exteriorul dintilor, bracketurile Incognito sunt discrete deoarece sunt fixate pe partea interioara a dintilor facandu-le practic invizibile din exterior.

De aceea ele sunt ideale pentru orice persoana care doreste sa isi indrepte dintii, si in mod particular pentru cei care, din motive profesionale sau estetice au nevoie de aparate invizibile.

Bracketurile Incognito sunt realizate din aur printr-o tehnologie foarte sofisticata in Germania, dupa amprentarea dintilor pacientului, iar rezultatele incep sa apara intr-un timp foarte scurt.

Bracketurile individuale sunt foarte plate asigurand astfel un maxim de confort. Deoarece ele sunt fixate pe partea interioara a dintilor decalcificarile pe dintii frontali nu pot aparea.